Societatea A&A TRAFIC SRL, activeaza momentan pe piata cu urmatoarele departamente:
-Statie distributie carburanti
- -Restaurant: capacitate de 100 locuri
Organizam mese festive, pregatim platouri cu aperitive pentru diverse ocazii
MENIUL ZILEI
-Pensiune 2*: 1 APARTAMENT, 1 CAMERA SINGLE, 9 CAMERE DOUBLE, PARCARE TIR -Magazin uleiuri, Piese, Dulciuri      PREZENTAREA SOCIETATII

      1.Denumirea firmei: SC A&A TRAFIC SRL
/>       2.Activitatea principala a firmei este vanzarea cu amanuntul a carburantilor pentru autovehicule.Pe langa aceasta activitate, societatea mai desfasoara si alte activitati: alimentatie publica si cazare in sistem de restaurant cu motel si vanzarea cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare.       

      PIATA DE DESFACERE

      Piata de desfacere este formata atat din persoane fizice care locuiesc in zona, cat si din persoane care tranziteaza orasul, firma fiind situate pe soseaua europeana DN1 E60 in apropierea orasului Turda. Autostrada Transilvania care se construieste va avea punct de coborare in imediata vecinatate a statiei.

      Pe langa persoanele fizice un segment important il ocupa si firmele mici care activeaza in zona si care sunt atrase de calitatea produselor si serviciilor cat si de conditiile foarte avantajoase de plata cu care societatea incearca sa-si atraga cat mai multi clienti.

      In acest sens societatea incearca sa dezvolte activitatea de marketing prin elaborarea si implementarea unei strategii de marketing pe termen lung. Obiectivul acestei strategii este pastrarea clientelei existente si atragerea de clienti noi.

       MEDIUL CONCURENTIAL

      Dubla ipostaza, de comparator si de vanzator, in care societatile concurente apar in cadrul mediului, plaseaza competitia dintre cele doua planuri. Pe de o parte ele isi disputa furnizorii, prestatorii de servicii si disponibilitatile de forta de munca, iar pe de alta parte, clientii, fiecare in parte urmarind obtinerea de conditii cat mai avantajoase in asigurarea resurselor si in plasarea produselor proprii in cadrul pietei.

      In cazul nostrum competitia pentru dobandirea surselor de aprovizionare este insesizabila. Concurenta propriu-zisa se desfasoara intre firme in calitatea lor de vanzatori.  

      PARTICULARITATILE ACTIVITATII SOCIETATII

      Suprafata totala a terenului pe care este construita statia este de 5500mp.
Datorita specificului activitaea in intreaga firma se desfasoara non-stop.

      Principala activitate a firmei, care detine ponderea cea mai mare in cifra de afaceri este cea de desfacere a carburantilor pentru autovehicule. Pentru desfasurarea acestei activitati firma este dotata cu:

-2 rezervoare pentru produsele petroliere cu pereti dubli:
-1 rezervor pereti dubli de 40 mc.
-1 rezervor pereti dubli de 60 mc cu 4 compartimente a 15 mc fiecare.
-3 pompe noi marca DRESSER WAYNE PIGNONE RO 164/03
-2 pompe DRESSER WAYNE PIGNONE RO 164/03 productie 2007, model GLOBAL STAR C44-44 LHR cu 8 furtune fiecare, 4 pe o parte si 4 pe cealalta parte, cele 8 furtune putand livra 4 produse, la care debitul minim este de 4 l/min, iar debitul maxim este de 40 l/min.
-1 pompa DRESSER WAYNE PIGNONE RO 164/03 productie 2007, model C11-11 70 LHR cu 2 furtune, 1 pe o parte si 1 pe cealalta parte, cele 2 furtune putand livra 1 produs, la care debitul minim este 7 l/min, iar debitul maxim este 70 l/min. Tipurile de carburanti comercializati: cinci tiputi de carburanti comercializati: benzina fara plumb, benzina ecopremium, benzina superplus, motorina tip euro 5. 3. Pompele si rezervoarele sunt legate la un sistem managerial de gestiune, de unde este urmarita toata activitatea.

      Locul unde se desfasoara activitatea firmei este o constructie cu P+2, PARTER, ETAJ, MANSARDA. Parterul si etajul avand o suprafata utila de 1300 mp.

      Un alt sector de activitate este magazinul in care se comercializeaza uleiuri si accesorii pentru autovehicule.Acest sector a aparut ca o consecinta fireasca a activitatii principale a firmei, pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor. De aceea in magazin se comercializeaza uleiuri, aditivi, consumabile pentru masini, precum si racoritoare si produse alimentare ambulate.

      Restaurantul cu terasa acoperita si inchisa in termopan este un alt punct forte al acesteia, avand o capacitate de 100 locuri.        

      Pensiunea care a fost incadrata la categoria 2 STELE, are o capacitate de 20 locuri in 9 camere double, 1 single si un apartament.Fiecare camera are propria baie si TV. Clientii pensiunii sunt in special partenerii de afaceri ai firmelor care functioneaza in oras si sunt atrasi atat de preturile competitive cat si de calitatea serviciilor oferite.

 

Statie alimentare carburanti, parcare camioaneRestaurant si terasa acoperitaCazare pensiune **